Hlavní stránka > Tréninky > školka pro štěňátka

školka pro štěňátka Trénink

Několikrát do roka vypisujeme kurzy školky pro štěňátka nebo mladé pejsky. Školka pro štěňátka je vhodná pro všechna štěňátka... Účelem těchto lekcí je především socializace, zároveň se ale dozvíte, jak své štěňátko správně vést a motivovat. Naučíte se i základy agility. Nepůjde sice o žádné skákání překážek, ve školce se ale naučíte vše, co se vám bude hodit jak na dráze budoucího agiliťáka, tak i při společné cestě životem. Kurz vede zkušená trenérka Lenka Sack. Lekce jsou vedeny pozitivní formou, aby pejsci byly stále motivováni a spokojení. 

 

Co s sebou na cvičák - krom pejska - mnoho pamlsků, které má pejsek opravdu rád, oblíbenou hračku, jednoduché vodítko (ne flexi), obojek, sportovní obuv a hlavně dobrou náladu.

 

 

Kdy se štěňátkem na cvičák - Na cvičák se štěňátkem můžete vyrazit po kompletní vakcinaci, což je zpravidla kolem třetího měsíce. Na první hodinu s sebou vezměte očkovací průkaz.

 

Jarní kurz 2022 

čtvrtek 5/5 od 16:30

čtvrtek 12/5 od 16:30

čtvrtek 19/5 od 16:30

čtvrtek 26/5 od 16:30

čtvrtek 2/6 od 16:30

 

Cena kurzu je 1500,-

Počet míst je omezen. Proto pokud máte o kurz zájem neváhejte s přihlášením. 

Náplň kurzu - základní komunikace, výchozí pozice, jak odměňovat, přivolávačské hry, zony odměn, hry s klecí, základní prvky agility, odložení, základy shapingu, klikr trénink, jak na hračku... 

 

Pro koho se kurz nehodí - nehodí se pro ti, kteří chtějí své psy "pouze" vyblbnout na oploceném pozemku s ostatními pejsky a sami si odpočinout. Správná socializace pro mě není, že vypustíme pejsky a po hodině je ulovíme. Nýbrž to, že pejsek se mnou funguje i v přítomnosti dalších pejsků. Pohrát pejsky nechávám pouze ti co o to stojí a ti co jsou v podobné váhové kategorii. Chumel neovladatelných pejsků u nás na cvičáku nehledejte. 

 

Datum

05.05.2022 16:30 - 17:30 (Čt)

Sport

Štěňátka

Cena

1 500 Kč za psa

Přihlášeno

3 z 4

Výcvikář

. Lenka Sack

Místo tréninku

Agility plac Únětice

Přihlášené týmy

Psovod Počet psů
Matúš Marton 1
Jakub Zikl 1
Michala Andělová 1

Přihláška

Trénink již proběhl.


Komentáře k tréninku:

Komentáře mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé